leje af pavillon

Udlejning af havepavillon

Smart og praktisk pavillon 3 x 3 m. med kraftigt aluminiumsstel, som hurtigt og nemt kan foldes ud og pakkes sammen igen. Den er perfekt som ekstra overdækning, som rygetelt eller som madtelt.

Pavillonen er populært at leje i forbindelse med handelsmesser, overdækkede til slushice maskine, fadølsanlæg eller andre maskine. Da du kan sætte det op på få minutter og selv vælge om der skal være sider på. Desuden kan du hænge lys og lignede i loftet på grund af den smarte konstruktion af loftet i teltet.

For at havepavillonen, kan du kontakte os på tlf. nr: 26 23 83 50, via e-mail på dbpudlejning@gmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her.

fest telt

Send en besked


  Priser på leje af havepavillon

  Vores havepavillon udlejes til forskellige priser, på forskellige tidspunkter. Nedenstående er en oversigt over vores priser på leje af pavillonen.

  Hverdags leje (Mandag – Torsdag) 500 kr. pr dag

  Weekend leje (Fredag – Søndag) 600 kr. pr dag 

  Weekend tilbud . 1000 kr. for en hel weekend
  (Fra fredag kl. 18 til søndag kl. 16 eller efter anden aftale)

  Depositum 1.500 kr.
  (Skal betales ved afhentning/ aflevering og bliver returneret når pavillonen er blevet tjekket igennem, hvis pavillonen er som da den blev modtaget.)

  – uden sider (uden opsætning) 0 kr. 
  – med sider (med opsætning) 220 kr. 
  – opsætning af pavillon ekstra. 200 kr. 

   

  Alle priser er ved selvhenting i Skibby 4050. Alle priser er inklusiv moms. 

  Vi leverer også gerne mod betaling på Sjælland.

  Kørsel (Sjælland)

  Kørsel: 20 kr. pr. km. Gælder både udbringning og afhentning.

  Hvornår skal du leje en havepavillon?

  Det er sjældent en god idé at stole på det danske vejr, og derfor vil leje af en havepavillon altid være en god idé, når du skal afholde et udendørs arrangement af den ene eller den anden art. 

  Det er frustrerende at stå med grillen i silende regnvejr, når du har 20 sultne gæster, der venter inde ved spisebordet, og det er træls at få hele den udendørs buffet ødelagt af en passerende regnbyge, når du har naboer eller andre gæster på visit på en hyggelig sommeraften, til studentergilde eller til en helt anden begivenhed.

  Med en havepavillon er du altid på den sikre side, og du kan på den måde slappe helt af og glemme vejret for i stedet at bruge den energi på andre og vigtigere ting. Det er ikke værd at løbe risikoen, hvis du skal stå udenfor med noget, der ikke kan tåle regn, og netop derfor er leje af havepavillon en god investering ved rigtig mange forskellige lejligheder.

  Og når du lejer en havepavillon hos os, kan du selvfølgelig være sikker på, at den kan holde til både regn og blæst, så du kan forblive i tørvejr uanset hvad.

  Fordele ved leje af en havepavillon

  Hvis du gerne vil købe en ordentlig havepavillon, der kan holde i mange år, og som kan modstå den danske blæst, skal du have den store pengepung frem. Det er med andre ord dyrt at købe en god havepavillon, og derfor vil det typisk være en bedre løsning rent økonomisk at vælge leje af en havepavillon fremfor at købe den. 

  Hvis en havepavillon bare er noget, du bruger få gange om året, vil det med vores gode priser altid kunne betale sig at vælge leje af havepavillon fremfor køb, mens du også får en række andre fordele ved at leje i stedet for at eje.

  Med leje af en havepavillon får du en meget bekvem løsning, da du slipper for at opbevare pavillonen, når den ikke er i brug. Det er især en fordel for dig, der bor småt uden den store plads til at have en stor havepavillon liggende.

  Med leje af havepavillon slipper du også for at vedligeholde pavillonen, mens du også får mere fleksibilitet ved at leje. Når du lejer, kan du nemlig vælge forskellige størrelser fra gang til gang, så du altid kan få en havepavillon, der passer til lige netop dine behov i den give situation.

  Hvis du har spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 26 23 83 50 eller via dbpudlejning@gmail.com. Ellers kan du også udfylde kontaktformularen.

  Vigtige informationer omkring pavillonen

  Indhent et tilbud