Kaffemaskine leje

Leje af kaffemaskine

Lej en kaffemaskine som kan lave 3 liter færdiglavet kaffe ad gangen. Det er nemt og hurtigt, da den kun skal bruge 8 til 9 minutter. 

Kaffemaskinen er den perfekte til møder, festlige arrangementer, fødselsdage og andre events. Så slipper du for at have gang i flere kaffemaskiner og kan nyde dit arrangement. 

kaffemaskine

Send en besked


  Priser på leje af kaffemaskine

  Ved udlejning af kaffemaskine gælder forskellige priser. Vores kaffemaskine udlejes både i hverdage og weekender. 

  Hverdags leje (Mandag – torsdag) 200 Kr.
  (I prisen medfølger rengøring)

   Weekend leje (Fredag – søndag) 300 Kr. pr. dag 
  (I prisen medfølger rengøring)

  Weekend tilbud (Fra fredag kl. 18 indtil søndag kl. 16 eller efter aftale)  500 kr.
  (I prisen medfølger rengøring)

  Pris for filter til kaffemaskinen 1 kr. pr. filter

  Depositum 1.000 kr.
  (Skal betales ved afhentning/ aflevering og bliver returneret når maskinen er blevet tjekket igennem, hvis kaffemaskinen er som da den blev modtaget.) 

  Alle priser er ved selvafhenting i Skibby 4050. Alle vores priser er inkl. moms.

  Kørsel (Sjælland)

  Vi leverer også gerne mod betaling på Sjælland.

  Kørsel: 20 kr. pr. km. Gælder både udbringning og afhentning.

  Hvornår skal du leje en kaffemaskine?

  Hvis du kun skal bruge en god kaffemaskine i en kort periode, vil leje af en kaffemaskine altid være en god idé. De fleste mennesker elsker kaffe, og derfor bør kaffe være en fast del af mange forskellige typer af arrangementer. 

  Det kan eksempelvis være, når du får hele den store familie på besøg til børnefødselsdag eller lignende, hvor kagen selvfølgelig skal skylles ned med rigelige mængder af kaffe. Ved at vælge leje af kaffemaskine med stor kapacitet til alle dine gæster kan du levere frisk kaffe til dine gæster hele dagen, og du slipper på den måde for at sætte din egen kaffemaskine på overarbejde og for at servere lunken kaffe, der har ventet i en kaffekande i flere timer.

  De samme fordele kan du drage gavn af ved alle andre typer af arrangementer, hvor der kommer mange mennesker, som skal forsynes med frisk og dejlig varm kaffe. Leje af kaffemaskine er derfor en god investering i rigtig mange forskellige sammenhænge for både private og virksomheder.

  Hvorfor vælge leje af kaffemaskine?

  Hvis du mangler en professionel kaffemaskine, der kan levere store mængder af kaffe på kort tid, vil det ofte være en bedre løsning rent økonomisk at leje den her hos os i stedet for at købe den. Gode kaffemaskiner er dyre, og derfor kan det typisk ikke betale sig at købe den selv, hvis du kun skal bruge kaffemaskinen til enkelte arrangementer. 

  Hos os kan du leje en kaffemaskine for en dag til en rigtig skarp pris, og du får altid en velfungerende maskine i en høj kvalitet, der laver virkelig god kaffe.

  Når du vælger leje af kaffemaskine hos D.B.P Udlejning, slipper du også for at vedligeholde og opbevare den store maskine, når den ikke er i brug. At leje en kaffemaskine er med andre ord den mest bekvemmelige løsning, når du skal lave kaffe i store mængder til din gæster eller besøgende. Vi tilbyder også levering lige til døren, så det hele bliver så nemt for dig som muligt.

  Det er altså mange fordele ved at leje fremfor at eje, når der er tale om en effektiv kaffemaskine i høj kvalitet. Anvendelsesmulighederne med en god kaffemaskine er næsten uendelige, og du kan være sikker på, at alle gæster og besøgende vil værdsætte det, når der er rigelige mængder af frisk kaffe til rådighed til dit møde, dit arrangement eller andet event.

  Hvis du vil høre nærmere, så kontakt os på 26 23 83 50 eller via dbpudlejning@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden.

  Vigtige informationer om produktet

  Indhent et tilbud