Isterningmaskine leje

Isterningmaskine udlejning

Lej en isterningmaskine, så er du sikret kolde drinks hele dagen

Spar din energi og dig selv for bøvlet med isterningbakker, poser og ærgrelser over at man aldrig har isterninger, når man skal bruge dem. Du slipper også for at have fryserne fyldt op med isterninger lige op til din fest, konfirmation, housewarming, svendegilde eller andre festlige begivenheder, så det er da lige en isterningmaskine du står og mangler. 

Denne geniale isterningmaskine laver lynhurtigt isterninger. Med denne isterningmaskine kan du hurtigt og nemt fremstille isterninger til enhver lejlighed. Det er muligt at vælge mellem 2 forskellige størrelser isterninger, en lille og en større, der nemt indstilles på det meget overskuelige og brugervenlige kontrolpanel på fronten af maskinen, hvor der også angives, hvis maskinen mangler vand eller skal gøres ren. Det først parti isterninger kan laves inden for 7-8 minutter og der kan laves 15 kg isterninger om dagen.

Hvis du vil leje isterningmaskine, så kontakt D.B.P Udlejning i dag på telefon 26 23 83 50 eller via kontaktformularen nedenunder.

 

isterningmaskine udlejning

Send en besked


  Priser på leje af isterningmaskine

  Ved udlejning af isterningmaskinen, gælder forskellige priser, vores isterningmaskine udlejes både i hverdage og weekender.

  Dagspris: 180 kr.  

  Weekend leje: 200 kr. pr. dag (Fra fredag kl. 17 til søndag aften.)

  Weekend tilbud: 300 kr.  (Fra fredag kl. 18 indtil søndag aften kl. 16 eller efter aftale.)

  Depositum: 500 kr.
  (Skal betales ved afhentning/ aflevering og bliver returneret når maskinen er blevet tjekket igennem, hvis isterningmaskinen er i samme stand som ved modtaget)

  Alle priser er ved selvafhenting i Skibby 4050. Vi leverer også gerne mod betaling på Sjælland.

  Kørsel (Sjælland): 20 kr. pr. km. Gælder både udbringning og afhentning.

  Alle vores priser er inkl. moms.

  Oplev de mange fordele ved leje af iserningmaskine

  Hvis du skal holde fest og skal bruge is i lange baner til diverse festlige og farverige drinks, er leje af isterningmaskine altid en mulighed, du bør overveje. Med en isterningemaskine får du en lind strøm af isterninger, så alle dine gæster kan få kolde drinks hele dagen og aftenen, og så du slipper for arbejdet med at opfylde hundredvis af isterningeposer og isterningebakker. 

  Isterningmaskine udlejning er en billig løsning sammenlignet med at købe en maskine, og når du lejer, så slipper du på samme tid for at bekymre dig om vedligeholdelse og opbevaring.

  Med leje af isterningmaskine bliver det altså utroligt nemt at servere kølige drinks, og da vi også tilbyder levering direkte til din hoveddør, bliver det ikke mere afslappende. Vores isterningmaskine er desuden simpel at bruge, og du kan derfor nemt stille maskinen op og sætte den i gang med at lave is til dig og dine gæster.

  Når du lejer en isterningmaskine hos os, får du en maskine i høj kvalitet, som laver masser af is uden problemer, og som snildt kan holde sig kørende i mange, mange timer, så du aldrig kommer til at løbe tør for is til dit event.

  Er det nødvendigt at leje en isterningemaskine?

  Om det er nødvendigt at leje en isterningemaskine, afhænger selvfølgelig af, hvor meget is du har brug for. Men som tommelfingerregel vil det ofte være en god løsning med leje af isterningemaskine, så snart du vil afholde et event, hvor der skal indtages drinks med isterninger. 

  Hvis du skal servere drinks til mere end bare en håndfuld gæster, løber du hurtigt tør for plads i fryseren til isterningebakker og fryseposer, og en isterningemaskine vil derfor gøre dit liv en hel del nemmere og på samme tid sikre, at du ikke kommer til at stå i en situation sidst på aftenen, hvor dine gæster ikke kan få is i deres drinks.

  Ved at leje en isterningemaskine kan du slappe helt af med sikkerheden om, at der er is nok til alle. Derfor vil isterningemaskine leje være en god mulighed ved både mindre sammenkomster i dit hjem og til store begivenheder som eksempelvis en rund fødselsdag eller et bryllup.

  Lige meget hvor stor din begivenhed er, så kan isterningerne bruges til alt fra køling af individuelle drinks til nedkøling af store baljer med flasker og meget andet, der vil give lækre drikkevarer til alle.

  Praktiske informationer omkring produktet

  Indhent et tilbud