leje af Pladevibrator

Udlejning af pladevibrator

Skal du i gang med at lægge en fliseterrasse? eller har du planer om at lægge belægnings sten i indkørslen eller måske have lagt nyt rullegræs på din plæne eller andre protektor? I de tilfælde får du brug for en pladevibrator for at sikre, at underlaget er jævnt og plant, så flisebelægningen ikke skrider sammen med tiden.

Når du bruger pladevibrator, komprimerer den nemlig det jord og sans, som din belægning er bygget op på, og det sikrer en stabil belægning med en høj bæreevne, der ikke synker sammen ved stor vægt.

Pladevibrator

Send en besked


  Priser på leje af pladevibrator

  Vores priser på pladevibrator udlejning er forskellige, alt afhængigt af dag og tidspunkt. Nedenfor kan du se en oversigt over alle vores priser på leje af pladevibratoren, som gør dit arbejde markant hurtigere og klart mere effektivt. 

  Dagspris: 350 kr. pr dag 

  Weekend leje: 400 kr. pr. dag 
  (Fra  fredag efter kl. 17 til søndag aften)

  Weekend tilbud (for en hel weekend): 700 kr.
  (Fra  fredag kl. 18 til søndag kl. 16 eller efter anden aftale)

  Depositum: 1.500 kr.
  (Skal betales ved afhentning/aflevering og bliver returneret når maskinen er blevet tjekket igennem, hvis maskinen er som da den blev modtaget)

  Kørsel (Sjælland)

  Kørsel: 20 kr. pr. km. Gælder både udbringning og afhentning.

  Alle priser er ved selvafhentning i Skibby 4050. Vi leverer også gerne mod betaling på Sjælland.

  Alle vores priser er inkl. moms.

  Derfor er en pladevibrator uundværlig ved anlægsprojekter

  Lige meget om du skal bygge en ny garage, opsætte et skur eller anlægge en fliseterrasse, er underlaget helt afgørende for projektets stabilitet. Underlaget skal være fast og stabilt for at kunne understøtte en konstruktion eller anden vægtbelastning, og det er her, en pladevibrator kommer ind i billedet. 

  En pladevibrator er nemlig rigtig effektiv, når det kommer til at komprimere jord, grus og lignende materialer til en fast overflade. Derfor er en pladevibrator en fast del af arbejdet, når der skal laves et solidt fundament under veje, bygninger og terrasser.

  Leje af pladevibrator bør derfor altid være noget, du overvejer, når du skal i gang med det ene eller det andet anlægsprojekt. Ved leje af pladevibrator får du en professionel maskine, som vil forbedre stabiliteten af jord, grus og lignende, hvorfor du får et stærkt underlag, der ikke vil synke sammen eller bevæge sig over tid.

  Det er især vigtigt, når du skal bruge et underlag, der skal modstå stor belastning. Det kan eksempelvis være en indkørsel, hvor pladevibratoren vil banke underlaget så godt sammen, at det efterfølgende bliver, hvor det skal, selvom tunge køretøjer kører over det hver dag.

  På den måde er leje af en pladevibrator en vigtig brik i at sikre et langtidsholdbart resultat med eksempelvis en terrasse eller en indkørsel, hvor fliserne blive liggende fladt og pænt de næste mange, mange år.

  Sådan bruger du en pladevibrator

  Her hos D.P.B Udlejning kan du få udlejning af pladevibrator i høj kvalitet, der er nem at bruge. Men selvom du med leje af pladevibrator hos os får en god maskine i høj kvalitet, der kan anvendes uden erfaring og træning, er det alligevel rart at vide lidt om, hvordan det hele fungerer. 

  Heldigvis er det forholdsvis simpelt at bruge en pladevibrator. Brugen af vores maskiner kan derfor inddeles i nogle få, simple skridt:

  1. Start med at fordele underlaget af grus og sand jævnt over overfladen, og sørg for at underlaget er fri for store sten og andre objekter, der kan gøre skade på pladevibratoren.

  2. Nu kan du tænde for pladevibratoren og finde sikkerhedsudstyr i form af sikkerhedsbriller og høreværn frem.

  3. Herfra skal du bare køre pladevibratoren frem og tilbage over sandet og gruset i en jævn bevægelse og sørger for at komme hele vejen rundt.

  4. Når sand og grus er stabilt og fast over hele overfladen, er dit arbejde med pladevibratoren færdig.

  Praktiske informationer omkring produktet

  Indhent et tilbud