Kontakt os

Her bor vi

Hvem er D.B.P Udlejning?

D.B.P Udlejning er en festudlejningsvirksomhed, ejet af Dennis og Marisa fra Skibby. Dennis og Marisa har et ønske om at gøre enhver lejlighed og arrangement så nemt og overskueligt for dig. Derfor kan du gennem D.B.P Udlejning leje en række maskiner, som kan hjælpe dig før, under og efter dit arrangement. Derudover kan masser af maskinerne også bruges til for eksempel havearbejde, fugtskader og meget andet.

Hos D.B.P Udlejning er der fokus på at gøre det nemt for dig, til en skarp og betalelig pris. Derfor kan du leje maskinerne til konkurrencedygtige priser, i form af dags- og weekendtilbud. Du kan leje maskiner lige fra en affugter til en popcornmaskine. Du kan se alle vores ydelser i menuen.

Hvad kan D.B.P Udlejning gøre for dig?

Hos os kan du leje over 10 forskellige maskiner, som kan være relevante og behjælpelige på din ejendom, til dit næste arrangement eller andet. Du kan blandt andet leje en generator, slush ice maskine, gasovn, køleskab og meget andet. Hvis du føler at du mangler oplysninger om nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os!

Vi kan levere til din hoveddør

Vi kan levere maskinerne til din hoveddør. Du kan enten afhente den lejede maskine i Skibby, eller vi kan, mod betaling levere maskinen til dig på Sjælland. Vi leverer festudlejning på hele Sjælland i en radius på cirka 70 km fra Skibby. Du kan altid kontakte os og høre om din by er indenfor radius for levering.

Send en besked


    Kontakt os allerede i dag

    Vi vil meget gerne hjælpe med at besvare hvad end du måtte have af spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 26 23 83 50 eller via e-mail på dbpudlejning@gmail.com.

    Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

    Indhent et tilbud